کتاب «مراکز تشیع در دوران اسلامی و شیعه در جهان امروز» تألیف استادیار دانشگاه ایلام منتشر شد

کتاب «مراکز تشيع در دوران اسلامي و شيعه در جهان امروز» تأليف دکتر مرتضي اکبري استاديار دانشگاه ايلام منتشر گرديد.

به گزارش روابط عمومي، کتاب «مراکز تشيع در دوران اسلامي و شيعه در جهان امروز» تأليف دکتر مرتضي اکبري استاديار دانشکده ادبيات و علوم انساني توسط انتشارات هاوار در يک مقدمه و پنج فصل منتشر گرديد.

بنا به اين گزارش، مؤلف در اين کتاب به معرفي مراکز شيعه نشين در دوران اسلامي مي پردازد و همچنين اوضاع شيعيان در جهان امروز را بررسي کرده است، لذا در فصل اول به مراکز شيعي و اوضاع شيعيان در عربستان، عراق، يمن، بحرين و امارات متحده عربي، فصل دوم به مراکز شيعه نشين ايران در دوان اسلامي، فصل سوم به مراکز شيعي در سوريه، لبنان، ترکيه و جمهوري آذربايجان، فصل چهارم به مراکز و وضعيت شيعيان در افغانستان، پاکستان و هند  و فصل پنجم مراکز و اوضاع شيعيان در شمال آفريقا و اندلس را مورد بحث و بررسي قرار داده است.