ارتقاء جایگاه کتابخانه مرکزی دانشگاه ایلام به رتبه هیجدهم در بین کتابخانه‌های دانشگاه‌ها تحت پوشش وزارت عتف

بر اساس آمار و رتبه بندي 165 کتابخانه ‌دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌هاي زيرپوشش وزارت علوم، تحقيقات و فناوري که توسط پژوهشگاه علوم و فناوري اطلاعات ايران (ايدانداک) انجام گرفت، کتابخانه مرکزي دانشگاه ايلام به رتبه هيجدهم  ارتقاء يافت.

به گزارش روابط عمومي، دکتر محمد علي‌اکبري رئيس دانشگاه با بيان اين خبر، اظهار داشت: بر اساس آمار و رتبه بندي 165 کتابخانه ‌دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌هاي تحت پوشش وزارت علوم، تحقيقات و فناوري که توسط پژوهشگاه علوم و فناوري اطلاعات ايران (ايرانداک) از سال تحصيلي 1397-1396 بر پايه استانداردNISO Z39.7  گردآوري و نتايج به دست آمده در پنج بخش شامل: مجموعه،  نيروي انساني، زيرساخت، اعتبارات و خدمات  را در بر دارد مورد تجزيه و تحيل قرار گرفت، که در نهايت  کتابخانه مرکزي دانشگاه ايلام جايگاه هيجدهم را در بين 165 کتابخانه ‌دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌هاي زيرپوشش وزارت علتف کسب کرد.