عضویت آزمایشگاه مرکزی و پژوهشکده گیاهان دارویی و معطر دانشگاه ایلام در شبکه آزمایشگاهی معاونت علمی ریاست جمهوری

دکتر حسين مهديزاده معاون پژوهش و فناوري دانشگاه عنوان کرد: در ادامه موفقيت هاي دانشگاه در سال 1398، طبق ارزيابي هاي انجام شده آزمايشگاه مرکزي و پژوهشکده گياهان دارويي و معطر دانشگاه ايلام موفق به عضويت فعال در  شبکه آزمايشگاهي فناوري‌هاي راهبردي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري شدند.

به گزارش روابط عمومي، دکتر حسين مهديزاده معاون پژوهش و فناوري دانشگاه ايلام با بيان اين خبر اظهار داشت: بر اساس ارزيابي‌هاي انجام شده توسط شبکه آزمايشگاهي طي نامه‌اي شماره 112366 مورخ 1398/10/23 از سوي جناب آقاي دکتر رضا اسدي فرد مدير شبکه آزمايشگاهي فناوري‌هاي راهبردي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، آزمايشگاه مرکزي دانشگاه ايلام و پژوهشکده گياهان دارويي و معطر دانشگاه، به عنوان عضو فعال شبکه آزمايشگاهي فناوري هاي راهبردي پذيرفته شدند.

دکتر مهديزاده افزود: با اين پذيرش، آزمايشگاه مرکزي دانشگاه ايلام و پژوهشکده گياهان دارويي از سرفصل‌هاي حمايتي شبکه آزمايشگاهي فناوري‌ هاي راهبردي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري شامل: حمايت از برگزاري و يا حضور کارشناسان در کارگاهها و دوره­هاي آموزشي مورد تأييد شبکه، حمايت از تعمير و نگهداري، کاليبراسيون و تأمين قطعات براي تجهيزات موجود و تأمين نمونه مرجع، حمايت از اخذ اعتبار نامه استاندارد ISO/IEC 17025، حمايت از پياده سازي نرم افزار مديريت اطلاعات آزمايشگاه، حمايت از خريد تجهيزات جديد آزمايشگاهي ساخت ايران حمايت از فعاليت کارگروه­هاي تخصصي برخوردار خواهند شد.

دکتر مهديزاده يادآور شد:  شبکه آزمايشگاهي فناوري راهبردي گرنت هاي متنوعي ويژه اعضاي هيات علمي،  دانشجويان دکتري و پسا دکتري داخل کشور،  دانشجويان کارشناسي ارشد  و  اعضاي باشگاه مشتريان شبکه آزمايشگاهي با هدف حمايت از پروژه هاي تحقيقاتي معرفي مي نمايد، لذا متقاضيان مي توانند به منظور بهره مندي از طرح هاي تخفيف اين شبکه در وب سايت  www.labsnet.ir  ثبت نام نمايد.