اولین جلسه در رابطه با بیماری‌های مشترک انسان و دام مابین دانشگاه ایلام و دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید

اولين جلسه در رابطه با بيماري‌هاي مشترک انسان و دام مابين دانشگاه ايلام و دانشگاه علوم پزشکي برگزار گرديد

با هدف توسعه همکاري‌هاي دوجانبه دانشگاه ايلام و دانشگاه علوم پزشکي ايلام، اولين جلسه فوکال پوينت در رابطه با بيماري‌هاي مشترک انسان و دام مابين مسئولان مربوطه دو دانشگاه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، در راستاي توسعه همکاري‌هاي دوجانبه دانشگاه ايلام و دانشگاه علوم پزشکي ايلام، اولين جلسه فوکال پوينت در رابطه با بيماري‌هاي مشترک انسان و دام (بيماري‌هاي زئونوز) با حضور دکتر بازگير مدير امور پژوهش و فناوري دانشگاه، دکتر رشنوادي معاون آموزشي دانشکده پيرادامپزشکي، دکتر ناصري فر رئيس مرکز تحقيقات زئونوز دانشگاه علوم پزشکي و دکتر شمسي معاون مرکز در محل سالن جلسات حوزه معاونت پژوهش و فناوري برگزار گرديد.

در اين نشست بعد از بحث و بررسي لازم مواردي به شرح ذيل مورد توافق قرار گرفت:

1-برگزاري يک نشست تخصصي با عنوان هم انديشي در زمينه بيماري‌هاي مشترک انسان و دام با حضور اعضا هيأت علمي دو دانشگاه، استانداري، ادارات، سازمان‌ها و نهادهاي مرتبط در دانشگاه ايلام در نيمه اول اسفند ماه 1398

2- انجام يک طرح مشترک با عنوان کنترل بيما ري‌هاي بروسلوز در منطقه هليلان استان ايلام با همکاري مرکز تحقيقات بيماري هاي زئونوز دانشگاه علوم پزشکي ايلام و دانشکده پيرادامپزشکي دانشگاه ايلام.

3-هدايت برخي از پايان نامه‌‌هاي کارشناسي ارشد به سمت بيماري‌هاي مشترک انسان و دام با مشارکت هر دو دانشگاه.

4- برگزاري يک کارگاه آموزشي  درباره بيماري سالک در استان واسط عراق.