مسابقات تیراندازی با تفنگ بادی ویژه کارکنان و اساتید در دانشگاه ایلام برگزار گردید

در راستاي گراميداشت ايام الله دهه فجر انقلاب اسلامي و مطابق برنامه‌هاي مديريت تربيت بدني، مسابقات تيراندازي با تفنگ بادي ويژه کارکنان و اساتيد در دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، همزمان با چهل و يکمين سالروز پيروزي انقلاب شکوهمند اسلامي، مسابقات  تيراندازي با تفنگ بادي ويژه کارکنان و اساتيد دانشگاه صبح ديروز در محل سالن تختي گرديد که در پايان آقاي سعيد شريفي مقام اول، آقاي دکتر مهدي صيدي مقام دوم و آقاي سجاد فتاحي مقام سوم  را کسب نمودند.