دو کارگاه آموزشی توسعه سرمایه انسانی و دولت الکترونیک در دانشگاه ایلام برگزار گردید

دو کارگاه آموزشي توسعه سرمايه انساني و دولت الکترونيک در دانشگاه ايلام برگزار گرديد

با هماهنگي و برنامه‌ريزي دبيرخانه ارزيابي عملکرد دانشگاه، دو کارگاه آموزشي توسعه سرمايه انساني و دولت الکترونيک برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، در راستاي ارزيابي عملکرد سال 1398 دانشگاه ايلام، دبيرخانه ارزيابي عملکرد دانشگاه با همکاري کارشناسان معاونت توسعه مديريت و منابع انساني سازمان مديريت و برنامه‌ريزي استان ايلام، دو کارگاه آموزشي توسعه سرمايه انساني و دولت الکترونيک صبح روز چهارشنبه 1398/11/16 با حضور کارشناسان حوزه‌هاي مختلف دانشگاه برگزار گرديد.

بنا به اين گزارش: در اين کارگاه‌ها، کليه شاخص‌هاي اين دو محور و فرآيند چگونگي انجام ارزيابي مورد بحث و بررسي قرار گرفت.