اولین دفاعیه‌ی رشته کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری برگزار گردید

اولين دفاعيه‌ي رشته کارشناسي ارشد جغرافيا و برنامه‌ريزي شهري برگزار گرديد

اولين دفاعيه‌ي رشته کارشناسي ارشد جغرافيا و برنامه‌ريزي شهري به راهنمايي دکتر محمد سلاورزي‌زاده استاديار دانشکده فني و مهندسي برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، اولين دفاعيه‌ي رشته کارشناسي ارشد جغرافيا و برنامه‌ريزي گرايش آمايش شهري توسط خانم زينب گلدوستي و با عنوان «شناسايي و تحليل عوامل کليدي توسعه شهر ايلام با تأکيد بر آينده پژوهي شهري» به راهنمايي دکتر محمد سلاورزي‌زاده استاديار دانشکده فني و مهندسي و داوري آقايان دکتر حجت شيخي و دکتر رضا منصوري صبح روز دوشنبه 1398/11/29 با حضور دکتر خداکرمي مديرگروه مهندسي معماري و جمعي از دانشجويان در محل آمفي دانشکده فني و مهندسي برگزار گرديد.

بنا به ابن گزارش: اساتيد رشته جغرافيا و برنامه ريزي شهري  گرايش آمايش شهري از زحمات و مساعي رياست محترم دانشگاه ايلام جناب آقاي دکتر علي اکبري در راه اندازي اين رشتته سپاسگزاري بعمل آوردند.