انتصاب دکتر علی اشرف مهرابی دانشیار دانشگاه ایلام بعنوان رابط استان ایلام در شانزدهمین کنگره ملی ژنتیک ایران

دکتر علي اشرف مهرابي دانشيار دانشگاه ايلام بعنوان نماينده و رابط انجمن ژنتيک ايران  در استان ايلام، در چهارمين کنگره بين‌المللي و شانزدهمين کنگره ملي ژنتيک ايران منصوب گرديد.

به گزارش روابط عمومي، طي حکمي از سوي دکتر محمود تولايي رئيس چهارمين کنگره بين المللي و شانزدهمين کنگره ملي ژنتيک ايران، دکتر علي اشرف مهرابي دانشيار دانشکده کشاورزي بعنوان نماينده و رابط انجمن ژنتيک ايران در استان ايلام، در چهارمين کنگره بين‌المللي و شانزدهمين کنگره ملي ژنتيک ايران که از تاريخ 27 الي 29 فرودين ماه 1399 برگزار مي‌گردد، منصوب گرديد.

دکتر تولايي در اين حکم خطاب به دکتر مهرابي، خواستار شرکت و تبادل نظر در کميته علمي کنگره، تشکيل و توسعه شبکه‌هاي اجتماعي استاني، جذب حاميان معنوي و مالي، مشارکت در داوري مقالات ارسالي، همفکري و همراهي در برگزاري نشست‌هاي تخصصي مرتبط و جلب مشارکت و همراهي استادان و دانشجويان دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشي استان ايلام در راستاي ارتقاي کيفي و اثربخشي اين کنگره شده است.