آیین کاشت 300 اصله نهال میوه در دانشگاه ایلام برگزار گردید

آيين کاشت 300 اصله نهال ميوه در دانشگاه ايلام برگزار گرديد

در راستاي توسعه فضاي سبز و ترويج فرهنگ کاشت درختکاري، آيين کاشت 300 اصله نهال ميوه در دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، همزمان با فرا رسيدن روز درخت‌کاري و هفته منابع طبيعي مراسم کاشت نهال  ميوه، با حضور دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، دکتر احمدي مديرکل منابع طبيعي استان، دکتر ملابهرامي معاون پشتيباني و منابع انساني، دکتر نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي، دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي، دکتر صيدي معاون دانشجويي، دکتر رستمي رئيس دانشکده کشاورزي، جمعي از اساتيد و کارکنان  صبح  روز شنبه 1398/12/17 در محوطه بلوار  جنب دانشکده کشاورزي انجام گرفت.

در اين آيين دکتر علي اکبري، با ابراز خرسندي از  روند رشد فضاي سبز دانشگاه و با تقدير از کارکنان زحمت کش اين مجموعه، بيان کرد: دانشگاه ايلام با اعتقاد راسخ و کامل در راستاي توسعه فضاي سبز، حفظ و نگهداري درختان و محيط زيست و همچنين ترويج فرهنگ کاشت درخت، با همکاري سازمان منابع طبيعي استان هر ساله اين آيين را برگزار مي کند تا فضاي مناسبي جهت رفاه حال دانشجويان به وجود آيد.

رئيس دانشگاه، افزود: امروز 300 اصله نهال ميوه کاشت مي‌گردد که حفاظت از اين نهال‌ها مهم‌تر از کاشت آنها مي‌باشد و لذا بايد اهتمام لازم در اين زمينه صورت گيرد.
لازم به ذکر است که اين مراسم با رعايت نکات بهداشتي و با کنترل تب افراد قبل از حضور در مراسم بوسيله کادر پرستاري مرکز مشاوره، درمان و بهداشت دانشگاه جهت جلوگيري از گسترش ويروس کرونا صورت گرفت.