اخبار کوتاه دانشگاه ایلام 1399/05/12

دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه: ترم مجازي تابستانه دانشگاه ايلام از تاريخ 99/05/11  لغايت 99/06/06 بصورت مجازي برگزار مي‌گردد.

دکتر نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه: با توجه عدم برگزاري آزمون‌هاي زبان به علت پديده کرونا، دانشجويان دوره‌هاي دکتري دانشگاه ايلام که در آزمون هاي پيشين نمره 40 را کسب کرده‌اند، مي‌توانند تا پايان شهريور ماه از رساله خود دفاع نمايند.

دکتر مهديزاده معاون پژوهش و فناوري دانشگاه: 160 طرح پژوهشي برون دانشگاهي توسط اساتيد دانشگاه ايلام در حال انجام است.

دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه:  حدود 1200 نفر بصورت آنلاين جشن فارغ‌التحصيلي مجازي دانشجويان دانشگاه ايلام را  در تاريخ چهارم مراداد ماه تماشا کردند.

دکتر توکلي مدير امور آموزشي دانشگاه: با توجه به استقرار سامانه‌هاي مختلف در دانشگاه، تمامي فرآيندهاي تسويه حساب آموزشي و رفاهي دانشجويان دانشگاه ايلام بصورت مجازي و غيرحضوري انجام مي‌گيرد و همچنين با توجه به انعقاد قرارداد با شرکت پست، مدارک فراغت از تحصيل و تأييديه تحصيلي از طريق ارسال پستي و سامانه‌هاي دواتي انجام مي‌گيرد.

خانم دکتر پيرزادنيا مدير تحصيلات تکميلي دانشگاه: آزمون جامع دوره‌هاي دکتري دانشگاه ايلام در برخي گروه‌هاي آموزشي به شيوه مجازي و در برخي گروه‌هاي ديگر بصورت حضوري با رعايت کامل پروتکل‌هاي بهداشتي و فاصله اجتماعي در حال انجام است.

طي حکمي از سوي دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه: حکم مديريت دکتر مهدي حيدري در سمت مديرگروه آموزشي علوم جنگل از تاريخ 1398/12/21 به مدت دو سال تمديد گرديد.