برگزاری نشست رئیس دانشگاه ایلام و مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان ایلام بصورت برخط

در راستاي توسعه همکاري‌هاي دوجانبه و پي‌گيري اجراي مفاد تفاهم‌نامه‌هاي مشترک، نشست دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام و مهندس رشيدي مديرکل فني و حرفه‌اي استان ايلام بصورت برخط برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، نشست دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه و مهندس رشيدي مديرکل فني و حرفه‌اي استان ايلام صبح ديروز با حضور دکتر مهديزاده معاون پژوهش و فناوري دانشگاه، دکتر يگانه مدير مرکز واحدهاي رشد و فناوري و خانم مهندس رستمي مدير مرکز جوار، خانم عاليپور معاون آموزشي اداره کل فني و حرفه‌اي استان و آقاي ويسي رئيس اداره فني و حرفه‌اي شهرستان ايلام بصورت برخط برگزار گرديد.

دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه ايلام در اين نشست، ضمن تبريک هفته مهارت و قدرداني از همکاري و همراهي مجموعه اداره کل فني و حرفه‌اي استان ايلام در توسعه همکاري‌هاي دوجانبه، يادآور شد: براي ارتقاء سطح مهارت آموزي دانشجويان استان ايلام بايد اهتمام بيشتري براي توسعه همکاري‌هاي دوجانبه انجام گيرد.

دکتر علي‌اکبري  با اشاره به افتتاح مرکز مديريت مهارت‌آموزي و مشاوره شغلي دانشگاه ايلام، بصورت آنلاين، با حضور مهندس هاشمي معاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي و  رئيس سازمان آموزش فني و حرفه‌اي کشور در جريان نشست شوراي مهارتي استان ايلام، در تير ماه سال جاري، از همکاري مهندس رشيدي و همکاران ايشان براي هماهنگي‌هاي انجام شده تقدير نمود و  خاطر نشان کرد: مهندس هاشمي از روند توسعه همکاري‌هاي دانشگاه ايلام و اداره کل فني و حرفه‌اي استان ايلام و افتتاح اين مرکز اعلام رضايت نمودند.

در ادامه مهندس رشيدي مديرکل فني و حرفه‌اي استان ايلام با تشکر از حسن توجه دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام و با استقبال از توسعه همکاري‌هاي دوجانبه، تأکيد کرد: اداره کل فني و حرفه‌اي استان ايلام از هيچ اقدامي براي براي ارتقاء سطح مهارت آموزي دانشجويان در سطح استان ايلام دريغ نخواهد کرد.

مهندس رشيدي، يادآور شد: تحقق اين مهم فقط با همکاري دانشگاه ايلام بعنوان نماد آموزش عالي استان و محل خردورزي صورت خواهد گرفت.

در ادامه اين نشست دکتر مهديزاده معاون پژوهش و فناوري دانشگاه، دکتر يگانه مدير مرکز رشد واحدهاي فناوري دانشگاه و آقاي ويسي رئيس اداره فني و حرفه‌اي شهرستان ايلام مطالبي را در زمنيه توسعه همکاري‌هاي دوجانبه ارائه کردند و در نهايت مقرر شد در آينده نزديک جلسه‌اي مشابه برگزار گردد و برنامه عملياتي توسعه همکاري‌هاي مشترک تدوين گردد.