برای اولین بار؛ امکان برگزاری جلسات دفاعیه‌ی دوره‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام به صورت مجازی در حال انجام است

مدير تحصيلات تکميلي دانشگاه، گفت: براي اولين بار در دانشگاه ايلام، دفاعيه‌ي پايان‌نامه‌هاي کارشناسي ارشد و رساله‌هاي دکتري به صورت مجازي فراهم شده و تاکنون سه مورد هم انجام گرفته است.

به گزارش روابط عمومي، خانم دکتر مينا پيرزادنيا مدير تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام با بيان اين خبر، اظهار داشت: با توجه به شرايط ترم جاري و جهت رعايت حداکثري فواصل اجتماعي و عدم الزام حضوري دانشجويان در دانشگاه، پروسه دريافت مجوز دفاعيه‌ي رساله‌ها و پايان‌نامه‌هاي دانشجويان تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام براي اولين بار از طريق سامانه گلستان و به صورت الکترونيکي فراهم شده است.

مدير تحصيلات تکميلي دانشگاه، افزود: دانشجوياني که آمادگي دفاع دارند، با مراجعه به پيشخوان خدمت در سامانه گلستان آمادگي خود را اعلام مي‌نمايند و پس از انجام الکترونيکي مراحل بعدي من جمله؛ تأييد امور مالي، تأييد استاد راهنما، تعيين هيأت داوران توسط مدير گروه و معاون آموزشي دانشکده و بررسي مدارک توسط کارشناس تحصيلات تکميلي مجوز دفاع صادر مي‌شود.

خانم دکتر پيرزادنيا، اضافه کرد: دفاعيه‌ي دانشجويان در ترم جاري بسته به شرايط دانشجو و هيأت داوران مي‌تواند به سه صورت، شامل: حضوري با حفظ فواصل اجتماعي و رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي، نيمه حضوري (ويدئو کنفرانس) و   مجازي (از طريق سامانه مودل) برگزار گردد.

عضو شوراي آموزشي دانشگاه، يادآور شد: چنانچه دانشجو متقاضي برگزاري دفاع به صورت نيمه حضوري و يا مجازي باشد، پس از تکميل مراحل تعيين زمان دفاع و دريافت مجوز، با هماهنگي با استاد ناظر و هيأت داوران و کارشناسان حوزه فناوري اطلاعات، امکان انجام دفاعيه فراهم است.

وي خاطرنشان کرد: تاکنون سه جلسه دفاعيه‌ي به صورت مجازي در دو دانشکده ادبيات و علوم انساني و دانشکده کشاورزي  انجام گرفته است.