اجرای تست آنتی بادی تشخیص کرونا (Igm,IgG) برای اساتید و کارکنان دانشگاه ایلام

اجراي تست آنتي بادي تشخيص کرونا (Igm,IgG) براي اساتيد و کارکنان دانشگاه ايلام

با هماهنگي و برنامه ريزي مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه؛ تست آنتي بادي تشخيص کرونا  (Igm,IgG) براي اساتيد و کارکنان دانشگاه ايلام انجام گرفت.

به گزارش روابط عمومي، پيرو مصوبه هيأت رئيسه دانشگاه در جلسه مورخ 99/04/17 و با توجه به وضعيت هشدار شيوع کرونا و ضرورت پيشگيري و مراقبت بيشتر، مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه موظف گرديد، با رايزني با بيمارستان قائم، تست آنتي بادي تشخيص کرونا  (Igm,IgG)را براي اساتيد و کارکنان دانشگاه ايلام به انجام رساند، که در نهايت با پي‌گيري‌هاي انجام شده طي روزهاي شنبه، يک‌شنبه و دوشنبه 21 الي 23 تير ماه، بر اساس حوزه‌بندي انجام شده، اين روند انجام گرفت.

بنا به اين گزارش نتايج اين تست به صورت محرمانه در اختيار معاونت پشتيباني و منابع انساني قرار مي‌گيرد و اگر احياناً موردي مثبت اعلام شد، فقط به شخص مذکور اطلاع‌رساني خواهد شد.