پیام تبریک رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت بزرگداشت روز معلم و استاد

دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه ايلام تاکيد کرد: 12 ارديبهشت و روز معلم فرصتي است، تا وجدان آگاه جامعه ايراني فضيلت دانش و آموزش را گرامي بدارد‌.

به گزارش روابط عمومي، متن پيام دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه ايلام به مناسبت بزرگداشت روز معلم و استاد به شرح ذيل است:

12 ارديبهشت سالروز شهادت استاد مرتضي مطهري و روز معلم، فرصتي است تا وجدان آگاهِ جامعه ايراني فضيلتِ دانش و آموزش را به نيکي و درستي گرامي بدارد. بزرگداشت مقام رفيع معلم و استاد در سال جاري، به‌واسطه آنکه جامعه شريف فرهنگي و دانشگاهي ثابت نمودند که ايثارگرانه و با تمام وجود در هر شرايطي چراغ علم و دانش را برافروخته نگه مي‌دارند از اهميت متفاوتي برخوردار است.

اينجانب اين روز شايسته را به آموزگاران، دبيران، مدرسين و اعضاي هيات علمي صميمانه تبريک مي گويم و يقين دارم که بهترين راه براي عبور از شرايط سخت شيوع ويروس کرونا، تمرين درست آموختن و درست زيستن است، و اين راهي است که جز از مسير آموزش، علم اندوزي و خردورزي ممکن نمي شود. در پايان اميدوارم زندگي جوانان و فرزندان ايران زمين قرين کاميابي باشد و قدر و ارج فرهنگيان و دانشگاهيان در صدر برنامه‌ها و تعهدات قواي سه گانه و جامعه علم پسند ايران قرار گيرد.