پیام رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت روز کارگر

همزمان با روز کارگر، دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه ايلام در پيامي اين روز را به کارگران دانشگاه ايلام تبريک گفت.

به گزارش روابط عمومي، متن پيام دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه ايلام به مناسبت روز کارگر به شرح ذيل است:

و آرزوي قبولي طاعات و عبادات

روز جهاني کار و کارگر فرصتي است تا اين روز را به آن دسته از همکاران ارجمند دانشگاه ايلام که تابع قانون کار هستند تبريک عرض نموده و از خدمات و زحمات شايان توجه اين عزيزان در کليه بخش ها و واحد ها قدرداني مي‌نمايم و براي آنان و خانواده هاي محترمشان سلامتي و عزت روز افزون را از پروردگار يکتا خواستارم.
خوشحالم که امسال توانستيم به وعده خود براي حل مشکل عزيزاني که شرکتي موقت بودند عمل کنيم.
همچنبن اميدوارم دولت محترم موضوع تبديل وضعيت اين بخش از همکاران شريف را هر چه زودتر در دستور کار قرار دهد تا در اين زمينه هم گشايشي صورت پذيرد.