اولین جلسه شورای دانشگاه در سال 1399 بصورت بر خط برگزار گردید

اولين جلسه شوراي دانشگاه در سال 1399 بصورت بر خط برگزار گرديد

به منظور ساماندهي فعاليت‌ها و برنامه‌هاي دانشگاه ايلام در سال جديد، اولين جلسه شوراي دانشگاه بصورت بر خط برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، صبح ديروز؛ اولين جلسه شوراي دانشگاه در سال 1399 با حضور تمامي اعضاء و به صورت برخط، برگزار گرديد که در ابتداي اين نشست دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه ضمن تبريک سال نو و با ابراز خرسندي از عملکرد دانشگاه در سال 1398، به موضوع کرونا و پيامدهاي آن اشاره کرد و بر ضرورت تداوم خدمات دانشگاه و به ويژه استقرار آموزش الکترونيک به عنوان راه برگشت ناپذير دانشگاه، تأکيد کرد.

در ادامه اعضاي شورا درباره وضعيت جاري دانشگاه، مديريت بحران کرونا در حوزه‌هاي آموزشي، فرهنگي و اجتماعي، دانشجويي و اداري و پشتيباني به بحث و تبادل نظر پرداختند.