اطلاعیه شماره دو معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام در سال 1399؛ در خصوص فعالیت‌های آموزشی دانشگاه

پيرو تصميمات اتخاذ شده در ستاد ملي کرونا مبني بر ادامه تعطيلي دانشگاه­‌ها، موارد ذيل براي نيمسال دوم 99-98 به استحضار اعضاي هيأت علمي، مدرسان مدعو و دانشجويان عزيز  دانشگاه ايلام رسانده مي‌شود:

1- آموزش دروس نظري در دانشگاه ايلام کماکان به صورت الکترونيکي از طريق روش‌­هايي که در سامانه آموزش الکترونيک (https://lms.ilam.ac.ir/portal/) اعلام شده است، ارائه مي‌گردد. دانشجويان نيز موظفند با هماهنگي اساتيد مربوطه در اين برنامه‌­ها شرکت کنند.

2- پايان کلاس‌هاي دروس نظري در ترم جاري روز چهارشنبه مورخ 1399/04/11 و آغاز امتحانات روز شنبه مورخ  1399/04/21 مي‌باشد. ضمنا اساتيد و دانشجويان گرامي بايستي آمادگي لازم جهت برگزاري امتحانات به صورت مجازي داشته باشند.

3- مهلت ارائه دروس عملي، پروژه و کارورزي، که امکان برگزاري آنان به صورت الکترونيکي مقدور نيست، با در نظر گرفتن کليه ضوابط بهداشتي و مراقبتي تا 1399/06/31 تمديد مي‌گردد.

4- برگزاري جلسات دفاع به صورت مجازي امکان پذير مي‌باشد. دانشجويان مي‌­توانند از طريق مکاتبه با مديران گروه و هماهنگي لازم با اداره تحصيلات تکميلي دانشگاه، جهت تعيين زمان و سپس برگزاري دفاع اقدام نمايند. در خصوص آخرين مهلت دفاع از پايان‌نامه/رساله‌ها در نيمسال جاري بر اساس مصوبات آتي ستاد ملي کرونا تصميم‌گيري خواهد شد.

5- پيرو اطلاعيه شماره يک، کارشناسان آموزش دانشکده‌­ها آماده دريافت درخواست­‌هاي آموزشي دانشجويان از طريق سامانه گلستان هستند. دانشجويان جهت حذف نيمسال بدون احتساب سنوات، بايد از طريق سامانه سجاد اقدام نمايند. ضمناٌ جهت حذف اضطراري دروس در اين نيمسال، تأييد استاد براي حذف دروس ضرورت نخواهد داشت.

6- در صورت موافقت با حذف واحد يا نيمسال براي دانشجويان شهريه‌پرداز، مبلغ پرداختي آنان بعنوان بستانکاري محاسبه خواهد شد.

7- دانشجويان متقاضي استفاده از سهميه پذيرش بدون آزمون استعدادهاي درخشان جهت مشاهده اخبار و اطلاعيه‌­ها در خصوص ثبت نام و شرايط به سايت http://www.ilam.ac.ir/dep/derakhshan مراجعه نمايند.

8- زمان برگزاري آزمون جامع در ترم جاري روز چهارشنبه مورخ 1399/04/18 تعيين مي‌­گردد. شايان ذکر است با توجه به عدم برگزاري آزمون زبان خارجي، دانشجويان مي‌توانند بدون داشتن نمره زبان خارجي در آزمون جامع شرکت نمايند. بديهي است ارائه گواهي نمره لازم زبان تا تيرماه 1400 الزامي است، در غير اين صورت قبولي آزمون جامع کأن لم يکن تلقي مي­‌گردد.

توجه:

مفاد اين اطلاعيه صرفا در نيمسال جاي، بعلت شيوع ويروس کرونا، در خصوص دانشجويان دانشگاه ايلام اعمال مي‌گردد و براي نيمسال‌­هاي قبل و يا بعد قايل استناد نمي‌­باشد.

معاونت آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام