تمدید حکم مدیریت دکتر مسعود صیدی در سمت رییس دانشکده فنی و مهندسی

تمديد حکم مديريت دکتر مسعود صيدي در سمت رييس دانشکده فني و مهندسي

با حکم رئيس دانشگاه: حکم مديريت دکتر مسعود صيدي در سمت رييس دانشکده فني و مهندسي به مدت دو اسل تمديد گرديد.

به گزارش روابط عموميف طي حکمي از سوي دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه، حکم مديريت دکتر مسعود صيدي  در سميت رييس دانشکده فني و مهندسي از تاريخ 1398/12/05 به مدت دو سال تمديد گرديد.

رييس دانشگاه در اين حکم خواستار توجه به اصول مديريت علمي، اخلاق حرفه‌اي و همفکري با همکاران محترم با عطف توجه به اهداف و شاخص‌هاي برنام? استراتژيک پنج سال? دانشگاه  (1400-1396) و اهتمام براي  ارتقاء سطح شاخص‌هاي توسع? دانشکده و تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري، خلاقيت و کارآفريني شده است.