انتخاب پایان‌نامه‌ی دانشجوی دانشگاه ایلام بعنوان پایان‌نامه‌ی برتر جشنواره پروفسور حسابی

پايان‌نامه‌ي خانم فرانک اسکندري دانشجوي رشته مديريت دانشگاه ايلام، عنوان پايان‌نامه‌ي برتر جشنواره  پروفسور حسابي را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومي، پايان‌نامه‌ي خانم فرانک اسکندري دانشجوي نخبه‌ي فارغ‌التحصيل رشته مديريت استراتژيک دانشگاه ايلام با عنوان «تأثير دورانديشي استراتژيک بر رقابت‌پذيري با توجه به نقش تعديل‌گر يادگيري استراتژيک  – مورد مطالعه بانک‌هاي خصوصي شهر کرمانشاه» در دور سوم جشنواره ويژة پروفسور حسابي - پايان نامه‌هاي برتر ايران، بر اساس رأي هيأت داوران و با کسب امتيازات لازم، به عنوان پايان‌نامه‌ي برتر اين جشنواره انتخاب گرديد.

بنا به اين گزارش: همچنين خانم اسکندري بعنوان پژوهشگر برتر اين جشنواره، نيز انتخاب شده است.

اين گزارش مي‌افزايد: آقاي دکتر اسفنديار محمدي، دانشيار دانشکده ادبيات و علوم انساني، عنوان استاد راهنماي اين پايان‌نامه را بر عهده داشته‌ است، که دکتر حامد شاکريان دبير جشنواره پروفسور حسابي با ارسال لوح تقديري از زحمات ايشان نيز تقدير بعمل آورده است.

روابط عمومي دانشگاه ايلام ضمت تبريک به خانم فرانک اسکندري و دکتر اسفنديار محمدي، براي اين عزيزان آرزوي کسب توفيقات بيشتر در عرصه علمي را دارد.