اخبار کوتاه دانشگاه ایلام (1399/07/14)

دکتر نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه: پيرو تماس­ ها و درخواست­ هاي مکرر و نظر به تداوم شرايط خاص بيماري کوويد 19 در  سطح کشور، داوطلبان پذيرفته شده در مصاحبه دکتري 1399 دانشگاه ايلام، که موفق به شرکت در مصاحبه حضوري نشده­ اند، مصاحبه مجازي آنان  از تاريخ 99/7/16 لغايت 99/7/20 برگزار خواهد شد.

خانم مرادي مدير دفتر استعدادهاي درخشان دانشگاه: 77 دانشجو، شامل: پنج نفر در مقطع دکتري و 72 نفر در مقطع کارشناسي ارشد از طريق بدون آزمون استعداهاي درخشان براي سال تحصيلي جديد پذيرفته شده‌اند.

دکتر خيري مدير دفتر همکاري‌هاي علمي و بين‌المللي: 230 درخواست تحصيل در دانشگاه ايلام از طرف داوطلبان خارجي در دست بررسي مي‌باشد.

دکتر سپيدنامه دبير کميتيه تبليغات و اطلاع‌رساني همايش ملي مجازي زيست جهان پسا کرونا: آخرين مهلت ارسال مقالات به همايش تا پايان مهرماه 1399 تمديد گرديد.

آقاي خوراني حيدري مدير امور اداري و پشتيباني دانشگاه: با تصويب هيأت امناي دانشگاه و به استناد فصل دهم قانون مديريت خدمات کشوري، ضريب فوق‌العاده عائله‌مندي و اولاد اعضاي هيأت علمي و غير هيأت علمي دانشگاه 50 درصد افزايش يافت. اعضاي محترم جهت مشاهده احکام جديد کارگزيني از طريق سامانه احکام اقدام نمايند.

آقاي فتاحي مدير روابط عمومي دانشگاه: انتخابات دبير شوراي روابط عمومي دانشگاه‌هاي منطقه پنج کشور به ميزباني دانشگاه ايلام و بصورت برخط اواخر مهرماه سال جاري برگزار مي‌گردد.