نشست رئیس دانشگاه و معاون برنامه‌ریزی و امور سرمایه‌گذاری صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم برگزار گردید

نشست رئيس دانشگاه و معاون برنامه‌ريزي و امور سرمايه‌گذاري صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم  برگزار گرديد

با هدف جذب کمک‌هاي مالي براي بازسازي سراها و توسعه طرح‌هاي دانشجويي دانشگاه ايلام، نشست مشترک دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه و دکتر صولتي معاون برنامه‌ريزي و امور سرمايه‌گذاري صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، نشست مشترک دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام و دکتر صولتي معاون برنامه ريزي و امور سرمايه‌گذاري صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم با حضور دکتر صيدي معاون دانشجويي دانشگاه، دکتر نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي، دکتر ميراب مدير امور دانشجويي، دکتر رستمي نيا رئيس و جمعي از اعضاي هيات علمي دانشکده کشاورزي و مهندس عرب معاون سرمايه‌گذاري صندوق رفاه عصر امروز در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد.

دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه در اين نشست ضمن عرض خير مقدم به دکتر صولتي و مهندس عرب معاون ايشان، با بيان اينکه خدمات انجام گرفته در حوزه دانشجويي دانشگاه ايلام چشمگير و قابل تقدير است، يادآور شد: تمام حوزه‌هاي دانشگاه بصورت متوزان در چند سال اخير رشد يافته‌اند.

رئيس دانشگاه با اعلام رضايت کامل و تقدير و تشکر از همکاري و مساعدت‌هاي مستمر و چشمگير سازمان امور دانشجويان و بويژه صندوق رفاه دانشجويان وزارت عتف تأکيد کرد با همکاري‌هاي صورت گرفته اقدامات ماندگاري براي توسعه دانشگاه ايلام انجام گرفت و لذا امروز زيرساخت هاي لازم براي انجام فعاليت‌هاي ورزشي، فوق برنامه و ارتقاء خدمات رفاهي دانشجويان به خوبي آماده است.

دکتر علي‌اکبري با بيان اينکه تمام فعاليت‌ها و ‌برنامه‌هاي انجام شده در دانشگاه ايلام و از جمله در حوزه دانشجويي بايد در سطح عالي انجام گيرد، يادآور شد: به هيچ عنوان به کار ضعيف و متوسط رضايت نمي‌دهيم و اين يکي از شعارهاي ما بود که جامعه عمل يافت.

در اين جلسه دکتر صولتي معاون برنامه ريزي و امور سرمايه‌گذاري صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم با بيان اينکه دانشگاه ايلام بعنوان يک الگوي توسعه در سطح کشور مطرح است، خاطر نشان کرد: آوازه توسعه مطلوب دانشگاه ايلام و مديريت شايسته دکتر علي‌اکبري در وزارت علوم زبانزد است و مقامات، مديران و کارشناسان وزارت عتف از دانشگاه ايلام به نيکي ياد مي‌کنند و با جديت پي‌گير طرح‌ها و درخواست‌هاي دانشگاه ايلام مي‌باشند.

دکتر صولتي افزود: صندوق سرمايه‌گذاري بعنوان زير مجموعه ي صندوق رفاه دانشجويان با تمام ظرفيت از برنامه‌ها و فعاليت‌هاي دانشجويي دانشگاه ايلام حمايت مي‌کند و ان شاء الله در زمينه احداث خوابگاه مـتأهلين، آشپزخانه صنعتي احداث اماکن ورزشي در مجاورت سراهاي دانشجويي بويژه در پرديس خوابگاهي دختران مساعدت لازم صورت خواهد گرفت.

معاون برنامه ريزي و امور سرمايه‌گذاري صندوق رفاه، اضافه کرد: همچنين در قالب تبصره 9 قانون بودجه سال 1399 و جذب کمک‌هاي مالي خيرين براي توسعه طرح‌هاي جديد دانشجويي با دانشگاه ايلام همکاي لازم صورت مي‌گيرد.
در اين جلسه ابتدا دکتر صيدي، معاون دانشجوي دانشگاه ضمن عرض خير مقدم به دکتر صولتي و مهندس عرب معاون ايشان و تشکر از همکاري‌هاي همه جانبه صندوق رفاه وزارت عتف، گزارش مبسوطي از عملکرد معاونت دانشجويي در سال 1398 و 1399 ارائه داد و سپس درخواست و انتظارات دانشگاه ايلام را تشريح نمودند.