تجلیل از مدال آوران و افتخارآوران مسابقات ورزشی دانشگاه ایلام

تجليل از مدال آوران و افتخارآوران مسابقات ورزشي دانشگاه ايلام

بسمه تعالي
ضمن تشکر و قدرداني از دانشجويان محترم افتخار‌آفرين و مقام‌آور در مسابقات مختلف ورزشي (مسابقات ورزشي دانشجويان دانشگاه‌هاي منطقة 5 کشور، بيست‌ودومين جشنواره ورزشي درون دانشگاهي پاييز 1398 و ...)، احتراماً بدين‌وسيله ضمن پوزش و عذرخواهي فراوان از شما قهرمانان به اطلاع مي‌رساند که به دليل شيوع بيماري کوويد-19 و تأکيد نهادهاي بالادستي مبني بر عدم برگزاري مراسمات و تجمعات دانشجويي، هيچگونه مراسمي در دانشگاه برگزار نخواهد شد.

لذا خواهشمند است جهت دريافت مبلغ جوايز خود اطلاعات شخصي خود شاملِ نام و نام خانوادگي، نام پدر، کد ملي و شماره حساب شخص مقام‌آور نزد بانک تجارت را حداکثر تا تاريخ 25 آبان‌ماه به شماره واتس‌آپ  09188418984  پيامک نماييد.

با تشکر
اداره تربيت بدني دانشگاه ايلام