تمدید حکم مدیریت رئیس دانشکده علوم پایه و مدیر امور دانشجویی دانشگاه

با حکم رئيس دانشگاه: حکم مديريت دکتر آرمان رستم‌زاد در سمت «رئيس دانشکده علوم پايه» و دکتر مجيد ميراب بالو در سمت «مدير امور دانشجويي دانشگاه» به مدت دو سال تمديد گرديدند.

به گزاش روابط عمومي، طي حکمي از سوي دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه ايلام، حکم مديريت دکتر آرمان رستم‌زاد در سمت «رئيس دانشکده علوم پايه» از تاريخ 1399/06/27 به مدت دو سال تمديد گرديد.

همچنين با حکم رئيس دانشگاه، حکم مديريت دکتر مجيد ميراب بالو در سمت «مدير امور دانشجويي دانشگاه» از تاريخ 1399/07/18 به مدت دو سال تمديد گرديد.

رئيس دانشگاه در اين احکام خواستار اهتمام براي تحقق رسالت دانشگاه در پيشتازي، قانون‌مداري، پاسخگويي، مأموريت‌گرايي، اخلاق‌مداري، خلاقيت و کارآفريني شده است.

روابط عمومي دانشگاه ايلام براي آقايان دکتر رستم‌زاد و دکتر ميراب بالو آرزوي موفقيت دارد.