اطلاعیه ثبت نام پذیرفته‌شدگان با آزمون و بدون آزمون (استعدادهای درخشان) کارشناسی ارشد دانشگاه ایلام

با سلام و عرض تبريک و تهنيت به مناسبت پذيرش در دوره کارشناسي ارشد و ورود به دانشگاه ايلام، به اطلاع شما عزيزان مي‌رساند، ثبت­ نام به صورت کاملا غيرحضوري و در دو مرحله انجام مي‌شود:

مرحله اول: ثبت نام غيرحضوري (اينترنتي) از روز يکشنبه مورخ 99/08/11 تا روز پنج شنبه 08/15/ 99 صورت مي‌گيرد.

مرحله دوم: (ارسال مدارک پستي) که پس از انجام ثبت ­نام الکترونيکي و تا روز يکشنبه مورخ 99/08/18 صورت مي‌پذيرد.

تذکر:

کليه­‌ي پذيرفته‌­شدگان ملزم به انجام دو مرحله ثبت ­نام مي‌­باشند و در صورت عدم انجام هر يک از مراحل، ثبت­ نام کان لم يکن تلقي مي‌­گردد.

براي اطلاع از نحوه‌ي پذيرش مي‌­توانند به آدرس( https://www.ilam.ac.ir/page/?ihwfszfsx) مراجعه نمايند.

معاونت آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام