پیشرفت فیزیکی 90 درصدی مجموعه ورزشی استخر دانشگاه ایلام

پيشرفت فيزيکي 90 درصدي مجموعه ورزشي استخر دانشگاه  ايلام

مجموعه ورزشي استخر دانشگاه ايلام با زيربناي 2176 متر مربع، تاکنون  90 درصد پيشرفت فيزيکي  داشته است.

به گزارش روابط عمومي، مجموعه ورزشي استخر دانشگاه ايلام با زيربناي 2176 متر مربع شامل: سالن اصلي (استخر بزرگسالان و کودکان)، سوناي خشک و بخار، حوض  آب سرد و سالن بدن‌سازي؛ تاکنون حدود 90 درصد پيشرفت فيزيکي داشته است.

بنا به اين گزارش: اين مجموعه متناسب با استانداردهاي روز ساخته شده و از جمله سازه سالن اصلي استخر از نوع سازه فضا کار و با تمهيدات خاص در دست اجراست.

موتورخانه پروژه با زيربناي 200 متر مربع، شامل: ديگ‌هاي حرارتي، ديگ بخار، فيلترهاي شني و پمپ و شير آلات از بهترين برندهاي موجود کشور تهيه گرديده است.

اين استخر در سه سطح آموزشي، تفريحي و مسابقات احداث گرديده، که از ويژگي‌هاي منحصر به فرد آن مي‌توان به امکانات آب درماني، سالن بدن‌سازي، بوفه‌هاي مدرن و استخر کودکان اشاره کرد.

دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه صبح روز چهارشنبه 1399/08/07 در جريان بازديد از اين پروژه، اظهار اميدواري کرد که با تأمين اعتبارلازم، اين پروژه مهم در سال جاري به بهره‌برداري برسد.