تقدیر وزیر علوم از دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه ایلام به جهت ارتقاء فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه

دکتر غلامي، وزير علوم، تحقيقات و فناوري با ارسال لوح تقديري از از زحمات و تلاش‌هاي دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه به جهت ارتقاء کيفي فعاليت‌هاي آموزشي و پژوهشي دانشگاه ايلام، تقدير بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر منصور غلامي، وزير علوم، تحقيقات و فناوري با ارسال لوح تقديري از زحمات و تلاش‌هاي دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه به جهت اينکه با سياست‌گذاري‌هاي راهبردي و ايجاد فضاي همدلي موجبات ارتقاي کيفي فعاليت‌هاي آموزشي و پژوهشي، تقويت جايگاه دانشگاه ايلام در سطح کشور و کمک به حل معضلات جامعه را فراهم آورده است، تقدير بعمل آورد.