بخشی از آزمون سراسری 1399 در دانشگاه ایلام برگزار گردید

بخشي از آزمون سراسري 1399 در دانشگاه ايلام برگزار گرديد

بخشي از آزمون سراسري 1399 با حضور 4057 داوطلب و با رعايت کامل پروتکل‌هاي بهداشتي، روزهاي چهارشنبه تا شنبه، 29 مرداد الي اول شهريور 1399 در دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، اين آزمون در نوبت صبح روزهاي چهارشنبه 29، پنج شنبه 30، جمعه 31 مردادماه و شنبه اول شهريور ماه  با حضور با حضور 4047 داوطلب، شامل: 1687 خانم و 2360 آقا و با رعايت کامل دستورالعمل‌هاي بهداشتي مصوب، در دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

بنا به اين گزارش: با توجه به حساسيت داوطلبان آزمون سراسري و خانواده‌هاي آنان در زمينه رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي براي جلوگيري از خطر کروناويروس، تمهيدات لازم از طرف سازمان سنجش با هماهنگي ستاد ملي مبارزه با بيماري کرونا، انديشيده شده بود و لذا آزمون با دقت تمام و با رعايت  کامل پروتکل‌هاي بهداشتي و فاصله اجتماعي و با حضور نمايندگان اداره بهداشت استان برگزار گرديد.