بخشی از آزمون کارشناسی ارشد 1399 در دانشگاه ایلام برگزار گردید

بخشي از آزمون کارشناسي ارشد 1399 در دانشگاه ايلام برگزار گرديد

بخشي از آزمون کارشناسي ارشد 1399،  با موفقيت و با رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي و فاصله اجتماعي در دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، آزمون کارشناسي ارشد 1399 دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي،  همزمان با سراسر کشور، در نوبت صبح روزهاي پنجشنبه، جمعه و شنبه، 16، 17 و 18 مرداد 1399 در حوزه هاي امتحاني در سه دانشکده فني و مهندسي، کشاورزي و ادبيات و علوم انساني برگزار گرديد.

بنا به اين گزارش: با توجه به وجود پديده بيماري کرونا، فضاهاي حوزه‌هاي برگزاري آزمون قبل و بعد از امتحان به طور کامل ضد عفوني شدند و تمام پروتکل‌هاي بهداشتي و فاصله اجتماعي رعايت گرديد و کليه عوامل اجرايي، انتظامات و داوطلبان از ماسک استفاده کردند.

يادآور مي‌شود: صبح روز پنجشنبه 16 مرداد، آقاي بسطامي معاون برنامه‌ريزي استانداري به همراه دکتر علي‌اکبري رئيس دانشگاه، از محل‌هاي برگزاري آزمون در دانشگاه ايلام بازديد بعمل آوردند.