آگهی مزایده املاک زراعی دیم دانشگاه ایلام

دانشگاه ايلام در نظر دارد املاک زراعي ديم  پلاک  1173 خود را در قالب عقد اجاره به مزايده بگذارد. لازم به ذکر است که از تاريخ درج اين آگهي هيچ شخص حقيقي و حقوقي بدون اذن و اجازه دانشگاه حق هيچ گونه اقدامي در پلاک مذکور را نداشته و در صورت مشاهده پيگرد قانوني خواهد داشت.

شرايط  مزايده:

دانشگاه ايلام در نظر دارد پنج قطعه از اراضي زراعي ديم (نقشه پيوست) خود را واقع در پلاک 1173 بانگنجاب به صورت قرارداد اجاره به افراد واجد شرايط واگذار نمايد. داوطلبان شرکت در مزايده ضمن بازديد از اراضي مورد نظر با آگاهي کامل نسبت به رعايت موارد زير توجه و اقدام نمايند.

1-پيشنهاد دهندگان مي بايست براي هر قطعه مبلغ صد ميليون ريال را به شماره حساب IR880100004001075307146848 بنام  تمرکز وجوه سپرده نزد بانک مرکزي به نام دانشگاه ايلام واريز و فيش واريزي را به همراه اسناد تحويل نمايند.

2 -متقاضي بايستي فرم تکميل شده شرکت در مزايده ( قيمت پيشنهادي)و مدارک مربوط به بند (1) را براي هر قطعه در پاکت در بسته قرار داده و تحويل دبيرخانه مرکزي دانشگاه واقع در ايلام بلوار پژوهش سازمان مرکزي نموده و رسيد دريافت نمايند.

3-اسناد تکميل شده در ساعات اداري ودر مهلت تعيين شده از متقاضيان دريافت و به پيشنهاد بعد از مهلت تعيين شده هيچگونه ترتيب اثري داده نخواهد شد.

4 -پاکت پيشنهادها توسط کميسيون مزايده دانشگاه مفتوح و برنده اعلام مي گردد.

5 -دانشگاه در رد يا قبول هريک از پيشنهادها يا کليه آنها مجاز خواهد بود.

6 - چنانچه نفر اول از اجاره اراضي پيشنهادي خودداري نمايد مبلغ تضمين به نفع دانشگاه ضبط و نفر دوم به عنوان برنده اعلام مي گردد.

7 - متقاضيان از تاريخ 1399/07/08 لغايت 1399/07/14 همه روزه از ساعت 8 صبح لغايت 14 بعدازظهر مي توانند از زمين هاي مذکور بازديد بعمل آورند.

8 – قرارداد به مدت يکسال از تاريخ  1399/06/25 لغايت 1400/06/25 مي باشد.

9- چنانچه قيمت اجاره اراضي پيشنهادي شرکت کنندگان به قيمت پايه نرسد مزايده حضوري به عمل خواهد آمد.

10 -هزينه کارشناسي و روزنامه به عهده برنده مزايده مي باشد.

در صورت داشتن هرگونه سئوال در خصوص نقشه اراضي با شماره 32221996 دفتر فني و در خصوص شرايط مزايده با شماره 32221635 اموراداري تماس حاصل نماييد.

فرم شرکت در مزايده: https://www.ilam.ac.ir/file_bank/1399/371399624-moayede-amlack.docx

نقشه زمين‌ها: