تقدیر مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم از رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه

خانم دکتر صادقي مديرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجويان وزارت عتف با ارسال لوحي از تلاش‌هاي  رئيس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه ايلام تقدير بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومي، خانم دکتر صادقي مديرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجويان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، با ارسال لوحي از تلاش‌هاي ارزشمند و مسؤوليت‌پذيري سرکار خانم عطابيگي رئيس مرکز  بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه ايلام و نيز دانشجويان عضو کانون‌هاي دانشجويي همياران سلامت روان به جهت مشارکت فعال در «پويش خدا قوت دانشجو در ايام امتحانات» کمال تقدير و تشکر را بعمل آورد.