تقدیر و تشکر معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش کشور از معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام

معاون امور آزمون‌هاي سازمان سنجش آموزش کشور با ارسال پيامي از دکتر  نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه و مجموعه عوامل برگزاري آزمون سراسري 1399 به جهت برگزاري موفقت‌آميز اين آزمون در دانشگاه ايلام تقدير و تشکر بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر رضا محمدي معاون امور آزمون‌هاي سازمان سنجش آموزش کشور؛ با ارسال پيامي از زحمات و پي‌گيري‌هاي دکتر مصطفي نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي و نماينده تام‌الاختيار سازمان سنجش در دانشگاه و مجموعه عوامل برگزاري آزمون سراسري در دانشگاه ايلام به جهت برگزاري مطلوب و موفقيت‌آميز آزمون سراسري 1399، تقدير و تشکر بعمل آورد.

بنا به اين گزارش: در سال جاري با توجه به وجود پديده کروناويروس، داوطلبان و خانواده‌هاي آنان حساسيت خاصي در اين زمينه داشتند، که در اين راستا معاونت آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام بعنوان متولي برگزاري اين آزمون‌ها، با اجراي کامل و دقيق دستوالعمل‌هاي سازمان سنجش، پروتکل‌هاي بهداشتي و رعايت فاصله‌گذاري اجتماعي و اتخاذ تدابير صحيح، به خوبي توانست بخشي از آزمون سراسري 1399، آزمون کارشناسي ارشد و آزمون دکتري را در استان ايلام با امنيت کامل و با موفقيت برگزار نمايد.

اين گزارش مي‌افزايد: دانشگاه ايلام هر سال عملکرد خوبي در برگزاري آزمون‌هاي کشوري دارد و براي همين بارها مسؤولين سازمان سنجش کشور و مقامات استاني رضايت کامل خود را از عملکرد دانشگاه ايلام در اين زمينه ابراز داشته‌اند.