برگزاری نشست هم اندیشی رئیس دانشگاه ایلام و معاون توسعه و منابع سازمان فنی و حرفه ای کشور

برگزاري نشست هم انديشي رئيس دانشگاه ايلام و معاون توسعه و منابع سازمان فني و حرفه اي کشور

به منظور اجراي طرح مهارت افزايي طرح‌هاي کهاد و نخلستان در دانشگاه‌هاي استان ايلام و دانشگاه ايلام، نشست هم‌انديشي دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام و دکتر ميمنت آبادي معاون توسعه و منابع سازمان فني و حرفه‌اي کشور عصر روز چهارشنبه 1401/04/15 در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام در اين نشست ابتدا توضيحاتي درباره تاريخچه و وضعيت دانشگاه ارائه داد و با بيان يکي از مأموريت‌هاي اصلي دانشگاه تربيت نيروي ماهر و مورد نياز جامعه است، خاطرنشان کرد: استان ايلام داراي ظرفيت‌هاي مناسبي در حوزه‌هاي نفت و گاز، منابع طبيعي، مرز عراق و کشاورزي و دامداري است، اما متأسفانه آمار فارغ‌التحصيلان بيکار آن بالاست، لذا اگر دانشجويان در کنار تحصيل؛ مهارت‌هاي مورد نياز جامعه و بازار کار را کسب کنند، مي‌توانند از اين ظرفيت‌ها براي خلق ثروت، کسب درآمد و اشتغال آفريني استفاده نمايند.

دکتر علي محمدي، افزود: براي تحقق اين هدف، دانشگاه ايلام در راستاي اجراي مأموريت‌هاي محوله و به منظور ايفاي مسئوليت اجتماعي، آمادگي لازم براي توسعه همکاري‌هاي دوجانبه با سازمان فني و حرفه‌اي کشور و اداره کل فني و حرفه  استان ايلام جهت اجراي طرح‌هاي‌ مهارت‌افزايي را دار مي‌باشد.

رئيس دانشگاه ايلام با اشاره به وجود 300 گونه گياه داوريي در سطح استان ايلان، بيان داشت: 300 گونه گياه دارويي در استان ايلام شناسايي شده، که 10 مورد آن در سطح جهان منحصر به فرد است، لذا اگر در اين حوزه سرمايه‌گذاري مناسب صورت گيرد، بخش عمده‌اي از مشکلات استان حل مي‌شود.

دکتر علي‌محمدي، افزود: دانشگاه ايلام با دارا بودن پژوهشکده گياهان دارويي، آزمايشگاه‌هاي پيشرفته، مرزعه‌هاي آموزشي و پژوهشي مهران و چوار و وجود اساتيد صاحب نظر، آماده هر گونه همکاري در اين زمينه است.

در اين نشست دکتر ميمنت آبادي معاون توسعه و منابع سازمان فني و حرفه‌اي کشور با ابراز خرسندي به جهت حضور در استان ايلام و دانشگاه ايلام، به ظرفيت‌هاي آموزشي، پژوهشي، فناوري و نيروي انساني مناسب دانشگاه ايلام اشاره کرد و خواستار توسعه همکاري‌هاي دانشگاه ايلام و سازمان فني و حرفه‌اي کشور و اداره کل فني و حرفه‌اي استان ايلام براي تربيت نيروي ماهر مورد نياز کشور و بخصوص اجراي دو طرح مهارت‌افزايي کهاد و نخلستان شد.

دکتر ميمنت آبادي افزود: در قالب طرح کهاد دوره‌هاي آموزشي تلفيقي مهارتي همزمان با آموزش‌هاي تحصيلي براي دانشجويان درنظر گرفته مي‌شود، که شامل 540 ساعت آموزش معادل 18 واحد درسي است، که در سه ترم ارايه مي‌شود.

معاون توسعه و منابع سازمان فني و حرفه‌اي کشور، اضافه کرد: اجراي طرح مهارت‌افزايي دانش آموختگان دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش عالي، پژوهشي و فناوري موسوم به طرح نخلستان تکميل کننده حلقه مهارتي و اشتغال آفرين در حوزه مهارت افزايي فارغ‌التحصيلان دانشجويي است.