قابل توجه دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام

به اطلاع دانشجويان عزيز دوره‌هاي تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام مي‌رساند، آخرين فرصت دفاع پايان‌نامه و رساله دانشجويان تحصيلات تکميلي در نيمسال دوم (1400/1401) روز پنجشنبه 1401/06/31 خواهد بود. از آنجا که فاصله زماني ما بين تأييد فرم درخواست دفاع توسط مدير گروه آموزشي  و زمان دفاع از پايان نامه/رساله، حداقل بايد 14 روز باشد، لذا آخرين مهلت ثبت درخواست دفاع در سامانه گلستان حداکثر روز پنجشنبه 1401/06/17 مي‌باشد و دانشجويان پس از تاريخ ياد شده امکان دفاع در نيمسال جاري را نخواهند داشت.

ضمناً دانشجوياني مجاز به انجام دفاع خواهند بود، که قبل از ثبت درخواست دفاع در سامانه گلستان، همانند جويي را با درصد مجاز (30 درصد) انجام داده و پرينت نتيجه همانندجويي و فرم تأييديه استاد راهنما را به کارشناس تحصيلات تکميلي دانشگاه تحويل نمايند.

مديريت تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام