پیام تسلیت دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت درگذشت دکتر عبدالخالق کیخاوندی

در پي درگذشت دکتر عبدالخالق کيخاوندي رئيس اسبق دانشگاه علوم پزشکي ايلام و از پزشکان حاذق و متعهد استان ايلام، دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام پيام تسليتي صادر کرد.

به گزارش روابط عمومي، متن پيام دکتر علي‌محمدي به شرح ذيل است:

بسم الله الرحمن الرحيم

«وَ بَشِّرِ الصَّابِرِينَ الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ»

خبر درگذشت برادر عزيز جناب آقاي دکتر عبدالخالق کيخاوندي رئيس اسبق دانشگاه علوم پزشکي ايلام و از پزشکان حاذق، متعهد و بااخلاق استان ايلام موجب تاثر فراوان اينجانب گرديد.

خدمات آن فقيد سعيد به مردم شريف استان ايلام فراموش ناشدني است. فقدان اين استاد عزيز را خدمت مردم شريف استان ايلام، جامعه محترم پزشکي و دانشگاهي استان و خانواده معزز آن مرحوم، تسليت عرض نموده و از درگاه پروردگار متعال براي آن مرحوم، غفران الهي و براي بازماندگان صبر و اجر خواستارم.

طاهر علي محمدي

رئيس دانشگاه ايلام