کسب رتبه "ب" نشریه علوم سبزی‌ ها دانشگاه ایلام برای دومین سال پیاپی

کسب رتبه

نشريه علوم سبزي‌ها دانشگاه ايلام  در ارزيابي 1400 کميسيون نشريات وزارت علوم، توانست رتبه علمي (ب) را کسب کند.

به گزارش روابط عمومي، اين نشريه علمي - پژوهشي بعنوان يکي از هشت مجله‌ي علمي - پژوهشي در رشته‌ي باغباني، نخستين شماره‌ي خود را در سال 1394 منتشر کرد و در ارديبهشت ماه سال  1398 موفق به دريافت تأييديه و عنوان علمي - پژوهشي از دفتر ارزشيابي نشريات کشور گرديد. سپس، با تغيير شيوه‌ي ارزشيابي نشريات، با تلاش مستمر مدير مسئول، سردبير، اعضاي هيأت تحريريه و کارشناس زحمتکش و فعال نشريه، نشريه‌ي علوم سبزي‌ها در سال 1399 موفق به دريافت رتبه‌ي «ب» گرديد، که در سال 1400 نيز  با ادامه انتشار مقالات کيفي  و رعايت استانداردهاي لازم، اين نشريه براي دومين سال متوالي موفق به اخذ رتبه‌ي «ب» شد.