درخش دانشجویان تکواندوکار دانشگاه ایلام در پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه‌ های کشور

درخش دانشجويان تکواندوکار دانشگاه ايلام در پانزدهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشگاه‌ هاي کشور

دانشجويان دانشگاه ايلام سه مقام سومي رشته تکواندو پانزدهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشگاه‌هاي کشور را کسب کردند.

به گزارش روابط عمومي،  آقايان امير سالار اميري‌فر و آرمان شيري‌پور دانشجويان کارشناسي رشته علوم ورزشي دانشگاه ايلام در پانزدهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي کشور، که به ميزباني دانشگاه تبريز برگزار گرديد، در رشته تکواندو  پسران موفق به کسب مقام سوم شدند.

همچنين در بخش دختران، خانم هديه سلطاني دانشجوي کارشناسي‌ علوم ورزشي دانشگاه مقام سوم اين دوره از مسابقات را کسب کرد.