پیام تسلیت دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت درگذشت دکتر عادل آذر

دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام با صدور پيامي درگذشت دکتر عادل آذر مشاور رئيس جمهور و رئيس موسسه عالي آموزش و پژوهش مديريت و برنامه‌ريزي، نماينده اسبق مردم ايلام در مجلس شوراي اسلامي و عضو هيأت امناي دانشگاه ايلام را تسليت گفت.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، متن پيام دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه به شرح ذيل است:

خبر درگذشت جناب آقاي دکتر عادل آذر مشاور رئيس جمهور و رئيس موسسه عالي آموزش و پژوهش مديريت و برنامه‌ريزي،  نماينده اسبق مردم ايلام در مجلس شوراي اسلامي و عضو هيأت امناي دانشگاه ايلام موجب تأسف و تأثر فراوان اينجانب گرديد.

آن مرحوم ساليان متمادي در کسوت استادي با تدريس و تأليف کتب متعدد و تربيت شاگردان فراوان و نيز در مناصب مختلف اجرايي، خدمات فراوان و تأثيرگذاري را از خود به يادگار گذاشت.

بي شک خدمات ارزشمند آن استاد فرهيخته در هيأت امناي دانشگاه ايلام فراموش ناشدني است. اينجانب ضايعه‌ي درگذشت اين دانشمند فرزانه را خدمت مردم شريف استان ايلام، جامعه دانشگاهي استان، خانواده معزز آن مرحوم، دانشجويان و دوستدارانش، صميمانه تسليت و تعزيت عرض نموده و از درگاه خداوند سبحان براي آن زنده‌ياد، رحمت و مغفرت واسعه و براي بازماندگان صبر جميل و اجر جزيل مسألت مي‌نمايم.

طاهر علي‌محمدي

رئيس دانشگاه ايلام