کارگاه تکنیک‎های بافت شناسی در دانشگاه برگزار گردید

کارگاه تکنيک‎هاي بافت شناسي در دانشگاه برگزار گرديد

کارگاه تکنيکهاي بافت شناسي با حضور تعدادي از دانشجويان در دانشگاه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، کارگاه تکنيکهاي بافت شناسي با تدريس  دکتر سلمان سلطاني  دکتري PhD بافت شناسي دانشگاه تهران و کارشناس آزمايشگاه مرکزي با حضور تعدادي از دانشجويان صبح ديروز در محل آزمايشگاه هيستوتکنيک برگزار گرديد.

هدف از برگزاري اين کارگاه، ارائه جديدترين روشها در زمينه اصول تهيه مقاطع ميکروسکوپي و رنگ آميزي بافتي بود که شرکت کنندگان با مباني تئوري و عملي موضوع فوق آشنا شدند. در بخش عملي اصول نمونه برداري از حيوان آزمايشگاهي، فيکس کردن نمونه هاي بافتي، پاساژ دادن نمونه، تهيه قالب بافتي و اصول رنگ آميزي مقاطع بافتي انجام شد.

آشنايي دانشجويان با تجهيزات جديد آزمايشگاهي مرتبط با بافت شناسي بخش ديگري از برنامه اين کارگاه آموزشي بود و در ادامه، دانشجويان با اصول کار با نرم افزار آناليز تصوير و عکسبرداري از لامهاي مقاطع بافتي، آشنا گرديدند.

در پايان بر اساس نظر سنجي به عمل آمده، اين کارگاه از لحاظ محتواي عملي و تئوري مفيد و مورد نياز براي پژوهشگران، ارزيابي گرديد.