کسب مقام اول گروه اعزامی دانشکده فنی و مهندسی در استارت آپ گذر از پیک 98

کسب مقام اول گروه اعزامي دانشکده فني و مهندسي در استارت آپ گذر از پيک 98

تيم برقرار متشکل از دانشجويان دانشکده فني و مهندسي در استارت آپ گذر از پيک 98 موفق به کسب مقام اول شد.

به گزارش روابط عمومي، رويداد کارآفريني «گذر از پيک مصرف برق سال 98» با معرفي تيم هاي برگزيده ارائه دهنده برترين ايده نوآورانه به منظور کاهش پيک مصرف برق در سال 1398در دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب خاتمه يافت.

بنا به اين گزارش در اين رويداد کارآفريني تعداد 95 تيم شرکت کننده در قالب 40 ايده به رقابت پرداختند که در پايان روز نخست اين رويداد تعداد 6 ايده بر مبناي رأي شرکت کنندگان و تعداد 6 ايده بر مبناي انتخاب منتورها، براي رقابت در مرحله نهايي برگزيده و نهايتاً تعداد 45 نفر در قالب 12 تيم براي رقابت وارد مرحله نهايي شدند.

در روزپاياني اين رويداد و با داوري ايده هاي ارائه شده توسط هيئت داوران رويداد، از ميان 12 تيم شرکت کننده تيم «برقرار» متشکل از آقايان سعيد صيادي، امير رضا صادقي، پوريا کيهاني، شعيب ميرکي و خانم مريم اسلامي از دانشکده فني و مهندسي دانشگاه ايلام و با حمايت شرکت توزيع نيروي برق ايلام موفق به کسب مقام اول شد.