ثبت اختراع دکتر فرشاد ربیعی استادیار دانشگاه ایلام

دکتر فرشاد ربيعي استاديار دانشگاه ايلام موفق به ثبت اختراع «دستگاه  CNC سه محور با دو هد فرز کاري و حکاکي ليزر» شد.

به گزارش روابط عمومي، در اين اختراع، جهت کاهش هزينه دستگاه و افزايش دقت و بهره‌وري، دو دستگاه برش (فرز) و ليزر بصورت نرم افزاري و سخت افزاري ادغام شده‌اند، به گونه‌اي که بتوان بر روي متريال‌هاي مختلف عمليات برش و عمليات حکاکي را بصورت همزمان انجام داد.

بنا به اين گزارش: با توجه به اهميت روزافزون توسعه اقتصادي و اشتغال آفريني، استفاده از دستگاه‌هاي CNC، در زمينه‌هاي مختلف صنعتي در مقياس‌هاي خانگي و نيمه صنعتي فراگير شده است و امروزه مي‌توان با هزينه‌اي کمتر از 30 ميليون تومان، دستگاهي مانند برشکاري و حکاکي بر روي چوب، حکاکي بر روي چرم و پارچه و ... در مقياس خانگي خريداري کرد، لذا ثبت اين اختراع گامي بلند در تحقق اين هدف است.