برگزاری کارگاه‌های پیش رویداد استارت‌ آپی کشاورزی

برگزاري کارگاه‌هاي پيش رويداد استارتاپي کشاورزي در دانشکده کشاورزي دانشگاه ايلام (دانشجويان و اعضاي هيات علمي)، مهندسين کشاورزي عضو سازمان بسيج کشاورزي و جهاد کشاورزي توسط آقاي دکتر همايون مرادنژادي، دکتر نعمت‌اله شيري و خانم مهندس چامه به صورت حضوري و مجازي برگزار گرديد در اين رويداد استارت‌آپي بيش از180 نفر ثبت نام و بيش از 100 ايده به ثبت رسيده است.

لازم به ذکر است؛ اين پيش رويدادها به منظور آشنايي و آمادگي بيشتر شرکت کنندگان در ارائه ايده در رويداد اصلي (7 لغايت 9 خرداد ماه) همچنين آشنايي با رويدادهاي استارت‌آپي: مفاهم، اصول و مراحل اجرايي، موفقيت و برنامه‌ريزي مسير شغلي، ايده‌پردازي و تشخيص فرصت‌هاي کارآفريني،آشنايي با کسب و کارهاي استارت‌آپي کشاورزي برگزار گرديدند.