ایده های برتر رویداد استارتاپی کشاورزی دانشگاه ایلام معرفی شدند

طي مراسمي با حضور دکتر احمدي معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه، اعضاي هيأت رئيسه، دکتر ولي زاده رئيس پارک علم و فناوري ايلام،  دکتر ايدي رئيس بنياد نخبگان استان ايلام، دکتر عموزاده رئيس سازمان جهاد کشاورزي، دکتر صالحي پور مدير مرکز رشد واحدهاي فناوري دانشگاه، دکتر رستمي نيا رئيس دانشکده کشاورزي، کارآفرينان و جمعي زيادي از دانشجويان، چهار ايده برتر رويداد استارتاپي کشاورزي دانشگاه ايلام معرفي شدند.

به گزارش روابط عمومي، در اين مراسم دکتر احمدي معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه با  اشاره توسعه علمي کشور و ارتقاء جايگاه آن در سطح جهان، اظهار داشت: تنها زماني رشد علمي در توسعه کشور تأثير جدي خواهد گذاشت، که فرآيند تبديل علم به ثروت از طرق توسعه فناوري و نوآوري تکميل شود، تا توسعه پايدار اقتصادي محقق گردد.

دکتر احمدي، با بيان اينکه توسعه فناوري و نوآوري در کشور، نيازمند حمايت وزاتخانه‌ها، نهادها، سازمان‌ها و دانشگاه‌ها است، تأکيد کرد از همه ظرفيت‌هاي دانشگاه ايلام براي هدايت و تشويق دانشگاهيان براي ورود به حوزه فناوري و نوآوري استفاده خواهد شد.

در ادامه اين مراسم دکتر ولي زاده رييس پارک علم و فناوري ايلام با بيان اينکه، همه ايده پردازاني، در پايان مسير يعني بخش تجاري سازي با مشکل روبرو مي‌شوند، اظهار داشت:  در پارک علم و فناوري ايلام،  بودجه خوبي براي توسعه شرکت‌هاي دانش بنيان اختصاص داده شده است، که ان شاء الله با تمام توان براي جذب کامل آن تلاش خواهيم کرد.

در پايان اين مراسم، چهار ايده برتر دومين دومين رويداد استارتاپي دانشگاه ايلام معرفي شدند.