انتصاب دکتر محمدرضا ولی زاده استادیار دانشگاه ایلام به سمت رئیس پارک علم و فناوری ایلام

طي حکمي از سوي دکتر زلفي گل وزير علوم، تحقيقات و فناوري، دکتر محمدرضا ولي زاده استاديار دانشگاه ايلام به سمت رئيس پارک علم و فناوري ايلام منصوب شد.

به گزارش روابط عمومي، در متن حکم وزير علوم، تحقيقات و فناوري آمده است:

«پس از حمد خدا، درود و صلوات بر محمد و آل محمد (ص)، نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربه جنابعالي و با عنايت به پيشنهاد معاون محترم فناوري و نوآوري، به موجب اين حکم به مدت 4 سال به عنوان رئيس پارک علم و فناوري ايلام منصوب مي‌شويد».

بنا به اين گزارش: دکتر محمد رضا ولي زاده استاديار دانشکده فني و مهندسي مي‌باشد، که از آبان ماه 1400 تاکنون سمت مديريت امور پژوهشي و فناوري دانشگاه ايلام را عهده‌دار بوده است.

شايان ذکر است، پيش از اين، دکتر کامران طاهرپور عضو هيأت علمي دانشگاه ايلام رياست پارک علم و فناوري ايلام را برعهده داشتند.

روابط عمومي دانشگاه ايلام، ضمن عرض خسته نباشيد خدمت دکتر طاهرپور، براي دکتر ولي زاده آرزوي موفقيت دارد.