قهرمانی تیم فوتسال دختران دانشجوی دانشگاه ایلام در مسابقات قهرمانی دانشگاه‌های منطقه پنج کشور

قهرماني تيم فوتسال دختران دانشجوي دانشگاه ايلام در مسابقات قهرماني دانشگاه‌هاي منطقه پنج کشور

تيم فوتسال دختران دانشجوي دانشگاه ايلام در جريان مسابقات قهرماني دانشگاه‌هاي منطقه پنج کشور، که به ميزباني دانشگاه رازي برگزار گرديد، با اقتدار تمام موفق به کسب عنوان قهرماني شد و به بازي‌هاي المپياد دانشجويان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي کشور در تير ماه 1401 راه يافت.

به گزارش روابط عمومي، خانم‌ها حديث بساط شير، سعيده غلامي، طيبه فرجي، آذين مير، فاطمه فرامرزي، مهديه شاهي زري، پرديس شيرخاني، پريان رفيعي، مريم خسروي، مريم بازيار، طاهره ياري‌زاده و سارا حميدي‌زاده اعضاي اين تيم بودند.

بنا به اين گزارش: خانم ايناس آراسته مربي و خانم دکتر فاطمه آزرم سرپرست تيم را بر عهده داشتند.