امضای تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه ایلام و پارک علم و فناوری ایلام

در راستاي افزايش همکاري مشترک و استفاده بهينه از ظرفيت‌هاي موجود جهت اجراي طرح دستيار فناوري، تفاهم‌نامه همکاري مشترک بين دانشگاه ايلام  و پارک علم و فناوري ايلام منعقد شد.

به گزارش روابط عمومي، اين تفاهم نامه به امضاي دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام و دکتر ولي‌زاده رئيس پارک علم و فناوري ايلام رسيد.

بنا به ابن گزارش: گسترش زمينه‌هاي همکاري مشترک، ايجاد فرصت‌هاي شغلي براي دانشجويان و دانش آموختگان در واحدهاي فناوري، تکميل فرآيند تبديل ايده به محصول و تسريع در روند انتقال فناوري، ايجاد زمينه‌هاي مشترک جهت بهره‌مندي از توانمندي‌ها و خدمات متقابل دانشگاه و پارک، تقويت واحدها و شرکت‌هاي دانش بنيان و استفاده بهينه از ظرفيت‌هاي موجود در راستاي اجراي طرح دستيار فناوري، از جمله اهداف انعقاد اين تفام نامه است.