انتصاب خانم شکوفه همتی زلان به سمت مشاور رئیس دانشگاه ایلام در حوزه بانوان

طي حکمي از سوي دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام، خانم شکوفه همتي زلان به سمت مشاور رئيس در حوزه بانوان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومي، مشارکت حداکثري بانوان در فعاليت‌هاي دانشگاه، همکاري در برنامه‌ريزي و اجراي برنامه‌هاي مرتبط در تأمين، حفظ و ارتقاء سطح سلامت جسمي و معنوي بانوان، انجام نيازسنجي‌هاي دوره‌اي به منظور شناسايي مشکلات و چالش‌هاي موجود در حوزه بانوان، توان‌افزايي بانوان براي ايفاي نقش‌هاي چندگانه فردي، خانوادگي، اجتماعي و شغلي بانوان و اهتمام ارتقاي آگاهي­‌هاي ديني و فرهنگي در زمينه حقوق زنان از جمله برنامه‌هاي خانم همتي زلان در تصدي اين سمت جديد مي‌باشد.

بنا به اين گزارش: پيش از اين، خانم دکتر يسري شادمان عضو هيأت علمي دانشکده ادبيات و علوم انساني عهده‌دار اين سمت بود، که براي ايشان در تمام مراحل زندگي آرزوي موفقيت داريم.

روابط عمومي دانشگاه ايلام ضمن تبريک به خانم همتي زلان، براي ايشان در انجام وظايف محوله و پيشبرد اهداف عالي دانشگاه آرزوي موفقيت دارد.