پرچم متبرک حرم مطهر رضوی مهمان دانشگاه ایلام شد

همزمان با ولادت امام رضا عليه‌السلام و با حضور کاروان زير سايه خورشيد، پرچم متبرک حرم مطهر امام رضا عليه‌السلام مهمان دانشگاه ايلام شد.

به گزارش روابط عمومي، با هماهنگي و برنامه‌ريزي دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه و با همکاري معاونت فرهنگي و اجتماعي، صبح امروز همزمان با دهه کرامت و در روز ولادت با سعادت حضرت امام رضا (ع)، مراسم ميلاد ولي نعمتمان امام رئوف حضرت علي ابن موسي الرضا (ع) با حضور  کاروان خادمان حرم مطهر رضوي (زير سايه خورشيد) و حاملان پرچم متبرک حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار گرديد.

بنا به اين گزارش: کاروان خادمان حرم مطهر رضوي (زير سايه خورشيد) و حاملان پرچم متبرک حرم مطهر امام رضا (ع) در مسجد الغدير مورد استقبال دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام، حجت‌الاسلام و المسلمين مهدوي راد مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، اعضاي هيأت رئيسه و جمع زيادي از دانشگاهيان قرار گرفتند و فضايي سرشار از عطر رضوي را ايجاد کردند.