دکتر محمد ایدی استادیار دانشگاه ایلام به سمت سرپرست بنیاد نخبگان استان ایلام منصوب شد

طي حکمي از سوي قائم مقام رئيس بنياد ملي نخبگان کشور، دکتر محمد ايدي استاديار دانشگاه ايلام به سمت سرپرست بنياد نخبگان استان ايلام منصوب شد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر ايدي عضو هيأت علمي گروه آموزشي مديريت مي‌باشد و از آبان 1400 تاکنون‌ عهده‌دار سمت معاونت پژوهشي دانشکده ادبيات و علوم انساني بوده است.

شايان ذکر است پيش از اين خانم دکتر مژگان صالحي پور عضو هيأت علمي دانشگاه ايلام رياست بنياد نخبگان استان ايلام را بر عهده داشتند.

روابط عمومي دانشگاه ايلام ضمن عرض عرض خسته نباشيد خدمت خانم دکتر صالحي پور، براي دکتر ايدي آرزوي موفقيت دارد.