پیام تبریک دکتر علی محمدی رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت عید سعید فطر

دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام به مناسبت فرا رسيدن عيد سعيد فطر پيامي تبريکي صادر کردند.

به گزارش روابط عمومي، متن پيام به شرح زير است:

بسم الله الرحمن الرحيم

«أللّهُمَّ أهْلَ الکِبريآء وَالعَظَمَة وأهلَ الجُودِ وَالجَبَروتِ وَأهلَ العَفْوِ وَالرَّحْمَة»

ماه رمضان، ماه عبادت، بندگي و ذکر و ياد خدا پايان يافت و عيد سعيد فطر به عنوان پاداش خداوند متعال به روزه داراني، که توفيق عبادت، بندگي، تهذيب و تزکيه نفس در اين ماه مبارک را يافتند، فرا رسيد. عيد سعيد فطر پايان ضيافت الهي و روزي است که خداوند متعال پاداش ويژه و هداياي خاص خود را به مومنان روزه دار و شب زنده داران بيدار دل، که به غباررويي دل، پالايش نفس و تلاش براي به دست آوردن رضاي قادر متعال پرداختند، نثار خواهد کرد و بدين لحاظ اين عيد سعيد، يقيناً آغازي ديگر و تولدي مجدد است. اينجانب، عيد سعيد فطر را به مردم شريف استان ايلام، اساتيد محترم، کارکنان بزرگوار و دانشجويان عزيز دانشگاه ايلام صميمانه تبريک و تهنيت عرض نموده، از درگاه حضرت حق؛ سلامتي، کاميابي و رستگاري همگان را مسئلت مي نمايم.

با آرزوي توفيق الهي

طاهر علي‌محمدي