هفته خوابگاه های دانشجویی در قالب برنامه های متنوع طی هفته جاری در دانشگاه ایلام برگزار می‌گردد

دکتر ميراب بالو  مدير امور دانشجويي دانشگاه ايلام، گفت: هفته خوابگاه‌هاي دانشجويي  دانشگاه ايلام، در قالب برنامه‌هاي متنوع از تاريخ 24 لغايت 30 ارديبهشت برگزار مي‌گردد.

به گزارش روابط عمومي دکتر مجيد ميراب بالو مدير امور دانشجويي  دانشگاه با بيان اين خبر، اظهار داشت: همه ساله در ارديبهشت ماه به منظور تمرکز و توجه بيشتر به مسائل و مشکلات خوابگاه‌ها و جلب مشارکت حداکثري دانشجويان در تسهيل امور و ارتقاء کيفيت زندگي دانشجويي، روزهاي اين هفته از سوي وزارت علوم نامگذاري و برنامه‌هاي متعددي متناسب با هر روز در  سطح دانشگاه‌ها  برگزار مي‌شود، که در همين راستا در سال جاري نيز هفته خوابگاه‌هاي دانشجويي دانشگاه ايلام با شعار «خوابگاه دانشجويي، مشارکت اجتماعي و سلامت جمعي»، طي يک هفته از تاريخ روز شنبه 24 لغايت جمعه 30 ارديبهشت ماه در خوابگاه‌هاي دانشجويي برگزار مي‌شود.

مدير امور دانشجويي دانشگاه با بيان اينکه جشن هفته خوابگاه‌ها روز سه شنبه 27 ارديبهشت برگزار مي‌شود،  گفت: اين جشن با حضور هيئت رئيسه دانشگاه و دانشجويان عزيز از ساعت 20:30 با برنامه‌هاي متنوع و شاد در سالن آيت الله حيدري برگزار خواهد شد.

دکتر ميراب بالو، افزود: بازديد رياست محترم دانشگاه از خوابگاه‌هاي دانشجويي، انتخاب اتاق نمونه، برگزاري مسابقات ورزشي در خوابگاه‌ها، برگزاري ايستگاه سلامت، مسابقه آشپزي و برگزاري اردو‌هاي دانشجويي از جمله برنامه‌هاي اين هفته مي‌باشد.